Saker faller på plats

Alltså, det finns en anledning till denna mediatystnad. På ganska exakt tre veckor har Emil fått sitt Jobb. Dvs Jobbet, drömjobbet på SVT i Malmö, vi har kontaktat mäklare, fotograferingsstädat, visningsstädat (Snälla, rara; öppna inga förråd eller skåp...), sålt vår bostadsrätt och köpt en ny. Sen tillkommer ju allt det där som tillhör en flytt med adressändring, flytt av el och bredband och förskoleplatser och planering av hur sjutton man ska göra när man flyttar ut 1 juli och flyttar in samma datum med 45 mil mellan bostäderna och ska (få någon att) hinna flyttstäda.
 
Det är lite kaos i våra huvuden.
 
Först och främst kommer vi ju flytta ifrån Östergötland. Det är här jag har blivit vuxen och gått från vilsen ungdom till trygg flerbarnsförälder. Vi har fått nära vänner, goda vänner, kompisar och en hel del ytliga bekanta. Vi har bägge slutfört våra utbildningar, kammat oss och skaffat jobb här. Vi har fått våra barn här. 
 
Nu börjar alltså ett nytt kapitel i vårt liv. Vi rycker upp Casper med rötterna, tvingar in honom i ett nytt hus, till en ny förskola och till nya vänner utan att han har något att säga till om. Det dåliga samvetet ligger och gnager samtidigt som vi vet att han kommer närmare sina älskade mor- och farföräldrar och att han med största sannolikhet kommer skaffa nya vänner och trivas på sin nya förskola. Och hey, vi kommer att ha bubbelbadkar i vårt nya svenssonradhus och en sandlåda på tomten.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Femminutersmamman

Bara fem minuter till, snälla!

RSS 2.0