Dagens

Idag var det maken som fick spendera tid i köket men jag tror nog att man kan räkna det han gjorde som femminutersmat. Det blev fläskfilé i ugn med mozzarellasallad till. Gott, gott.
 
En fläskfilé skivas i lagom stora bitar och läggs i en form.
3 dl grädde blandas med 2 dl creme fraiche, 0,5 dl soja och 0,5 msk sambal oelek. Hälls över köttet.
In i ugnen på 175 grader i en timme.
 
Som sallad blev det tomat, mozzarella, avocado och gurka. Om man känner för't kan man med fördel ringla över lite olivolja och ha på lite citronpeppar.
 
Sonen fick pastaskruvar som tillbehör.
 
Vi tackar svärmor för receptförslag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Femminutersmamman

Bara fem minuter till, snälla!

RSS 2.0